MEMPERKENALKAN HOMEBREWED BRACE POMADE OLEH ZUL FATTAH

April 28, 2016

try diri sendiri jadi model.Alhamdulillah, setelah hampir 6 bulan berhenti kerja dan melibatkan diri dalam dunia perniagaan. Kini, saya cuba untuk memasuki dunia perniagaan secara trading dengan memperkenalkan pomade buatan sendiri di pasaran sekarang ini. Setelah hampir beberapa minggu berada di dalam market, sememangnya sangat memberansangkan, sudah hampir 5 dozen terjual. 


BRACE POMADE  ini, merupakan salah satu hasil pomade yang dibuat secara HOMEBREWED. Setakat ini, Brace Pomade cuma dikeluarkan berasaskan OILBASED. Untuk WATERBASED masih lagi dalam kajian dan mungkin akan siap bila bahan-bahan asas mengcukupi.


Buat pengetahuan semua, kandunagn utama Brace Pomade ini ialah BEESWAX, PETROLEUM, OLIVE OIL, CASTOR OIL,  FRAGRANCE (CHOCOLATE MILK).brace pomade


Manfaat utama Brace Pomade ini ialah ;
 1. Merangsang pertumbuhan rambut 
 2. Melebatkan rambut
 3. Membantu rambut untuk lebih mudah diurus
 4. Memanjangkan dan menebalkan rambut secara semulajadi
 5. Melindungi rambut dari sinar matahari
 6. Mencegah kerosakan rambut
 7. Menguatkan akar rambut
 8. Mengatasi masalah kelemumur
 9. Merawat rambut kering dan mengilatkan rambut
 10. Menyihatkan kulit kepala
 11. Mengelakkan uban dan mengekalkan kehitaman rambutMatlamat utama dalam perniagaan pomade ini adalah untuk menyebarluaskan kebaikan penggunaan Brace Pomade dalam kalangan masyarakat di Malaysia amnya. Diharap dengan adanya produk sendiri ini, akan dapat mengajar diri ini untuk lebih berdaya saing dan maju dalam bidang perniagaan dan networking.


Sekarang ini, tanggungjawab semakin bertambah untuk bahagikan masa yang sebaiknya antara perniagaan networking di Mekaray, Projek Sunnah dan sekarang produk Brace Pomade. Doakan saya dapat pergi lebih jauh dalam perniagaan ini.

Tiada ulasan:

Terima Kasih :D

Dikuasakan oleh Blogger.