HOMEBREWED POMADE BRACE PILIHAN RETRO STYLE

Ogos 27, 2016Gayakan rambut anda dengan kemasan retro style Homebrewed Brace Pomade. Bau aroma coklat susu yang penuh berlemak pasti menyelerakan wanita-wanita di luar sana. Brace Pomade ini sememangnya dicipta khas untuk lelaki maskulin yang ingin menjadi pujaan setiap wanita. 

Kandungan Brace Pomade

1. Beeswax

Sangat berkesan untuk melindungi rambut dari sinaran cahaya matahari dan membantu rambut untuk lebih mudah diurus.

2. Castor Oil

Membantu untuk memanjangkan, menebalkan dan menumbuhkan rambut secara semulajadi. Ianya sangat sesuai untuk menguatkan akar rambut dan mengatasi masalah kelemumur

3. Minyak Zaitun

Membantu untuk merawat masalah rambut kering dan mengilatkan rambut yang pudar. Ianya turut berkesan untuk mengelakkan penghasilan uban dan mengekalkan kehitaman rambut

4. Jajoba Oil

Membantu untuk mengelakkan keguguran rambut dan menyihatkan kulit kepala. Kulit kepala sihat sudah pasti rambut akan senang tumbuh.

Kelebihan Brace Pomade


Bukan sekadar untuk mengemaskan rambut dan memberikan kilatan pada rambut semata-mata. Brace Pomade Oilbased mampu untuk melebatkan rambut, menguatkan akar rambut serta menghilangkan kelemumur.

Cara Menggunakan Brace Pomade

Ambil 1 scoop Brace Pomade menggunakan jari dan ratakan pada tapak tanga. Gosok sehingga sekata dan sapukan pada rambut. Untuk hasil yang lebih berkesan, pastikan rambut dalam keadaan lembab.

TestimoniTiada ulasan:

Terima Kasih :D

Dikuasakan oleh Blogger.