APA YANG MEMBUATKAN FIRMAX 3 CREAM NI SANGAT MUJARAB IALAH RAMUAN SEMULAJADI YANG TERKANDUNG DI DALAMNYA

Januari 03, 2017


APA YANG MEMBUATKAN FIRMAX 3 CREAM NI SANGAT MUJARAB IALAH RAMUAN SEMULAJADI YANG TERKANDUNG DI DALAMNYA*Kigelia Africana Extract*

Membantu mengencangkan dan melembutkan kulit, tindak balasnya dengan hormon berfungsi menghilangkan sel parut seterusnya mengembalikan ketegangan dan kekenyalan kulit.
*Manjakani*

Membaiki tisu mukosa dan sebagai pencegah penyakit. Manjakani juga membantu dalam proses pemulihan tisu yang rusak.
*Pegaga (Centella Asiatica)*

Tinggi Vitamin A and C. Membantu proses keratinization dan penyembuhan. Meningkatkan sintesis kolagen secara alami.
*Yam Liar (Dioscorea Villosa)*

Kandungan aktifnya, diosgenin boleh ditukarkan kepada phytohormone dengan aktiviti progesterone. Meningkatkan metabolisma. Antioksidan dan melemaskan otot.
*Aloe Vera*

Agen pelembap dalam produk perawatan kulit. Menegangkan, merangsang dan memperbaharui kulit untuk kelihatan muda.
*Sel Asas Epal*

Kandungan sel asas dalam Epal adalah tinggi. Sel asas tumbuhan seperti sel asas manusia berfungsi untuk membentuk sel yang baru.
*Tongkat Ali Eurycoma Longifolia*

Diakui membantu dalam pembentukan hormon, Ia digunakan untuk merawat erectile dysfunction dan pulmonary arterial.
*Ekstrak Soya*

Soya mempunyai kandungan yang hampir sama dengan hormon wanita, kandungan aktif isoflavones boleh ditukarkan kepada pytohormone oleh estrogen. Menambah Estrogen badan. Selain itu ia membantu dalam masalah endocrine, sintesis collagen, juga sebagai agen pemutih dan pelembap.
*Kollagen*

Kollagen membantu proses pengantian “soft tissue” dan kartilage yang rusak. Menggantikan sel parut dengan sel yang baru dan sihat.
*Vitamin A*

Membantu kulit melawan kerusakan akibat radikal bebas. Vitamin A larut dalam lemak membantu pembentukan sel baru kulit.
*Vitamin B3*

Vitamin B3 diperlukan untuk pernafasan sel, membantu penghasilan tenaga dan metabolisma karbohidrat, lemak dan protein, peredaran darah yang sempurna dan kulit yang sehat. Berkesan untuk merawat kadar kolesterol darah dan mencegah sakit jantung.
*Vitamin E*

Membantu mengurangkan kesan “stretch marks” juga menghalang kesan “age spots”, mengimbangi minyak pada kulit, mencegah lembapan hilang dari kulit dan menguatkan fungsi perlindungan kulit.
*Vitamin B5*

Berperanan mengawal kandungan kolesterol jenis (LDL, HDL) di dalam salur darah. Selain lemak, Vitamin B5 juga digunakan oleh badan untuk proses pemecahan karbohidrat dan protin kepada tenaga. Juga kebiasaannya digunakan dalam merawat dan mencegah jerawat.
### 13 Ramuan Semuladi Firmax3 Menjadikannya Sangat Hebat Dan Berkesan Untuk Merawat Pelbagai Jenis Penyakit. InsyaAllah Firmax3 Cream adalah ikhtiar terbaik setelah kita bergantung dan berserah kepadanyaNya.

Tiada ulasan:

Terima Kasih :D

Dikuasakan oleh Blogger.