Cara Mudah Untuk Allah Tunaikan Hajat

September 14, 2019

yaaghanii.jpg
“YAA GHANIYYU YAA MUGHNII”
(WAHAI TUHAN YANG MAHA KAYA DAN YANG MEMBERI KEKAYAAN)
Untuk menjadi kaya, kita di wajipkan berusaha, usaha apa saja asal melalui jalan yang diredhai oleh Allah. Namun begitu, terdapat juga orang yang telah giat berusaha, namun usahanya itu sia-sia saja. Tidak menambah kebaikan dan kekayaan dalam hidupnya bahkan sebaliknya menambah kesengsaraan. Ini menunjukkan bahawa apa yang diusahakan itu kurang mengandungi berkah. Maka agar supaya usaha itu boleh berhasil, hendaklah memohon kepada Allah kerana Allah sahaja yang Maha Kaya, sehingga hanya Dia yang dapat dan berhak memberi kekayaan kepada seluruh hamba – Nya. Salah satu cara adalah dengan mengamalkan petunjuk di bawah ini:
1. Melakukan solat hajat dua raka’at setiap malam sekitar jam 1.00p.m. ke atas. Lakukan dengan penuh kekhusyu’kan.
2. Selesai solat hajat lalu membaca wirid Al-Asmaul Husna di bawah ini sebanyak 1000 kali. Insya’Allah, Tuhan segera mengabulkan hajatnya dengan berbagai jalan yang tak disangka-sangka dan mudah dilakukan.
Inilah wirid Al Asmaul Husna yang dibaca:
“YAA GHANIYYU YAA MUGHNII” x 1000.
( Wahai Tuhan Yang Maha Kaya dan Yang Maha Memberi Kekayaan )
Cuba amalkan secara rutin tiap malam, maka apa yang telah diusahakan selama ini akan menjadi lebih maju dan memberi keuntungan yang banyak. Insya’Allah…!

crawl, roti kaya junus, jom kaya app, hazal kaya, aku kaya the movie, orang kaya baru, orang kaya indera shahbandar, sangkaya, kaya kaya cafe melaka, kalau aku kaya lirik, bagaimana nak jadi kaya, kaya toast, resepi kaya pandan, kaya, kaya kaya cafe, doa sebelum kerja, asmaul husna pdf, waktu solat johor 2019, waktu solat 2019, waktu solat melaka 2019, waktu solat kl 2019, waktu solat putrajaya 2019, solat hajat 2 rakaat, niat solat hajat, solat jamak takhir, waktu solat kuala kangsar, solat hajat, cara solat jamak,

Tiada ulasan:

Terima Kasih :D

Dikuasakan oleh Blogger.